Ček izObilja

Ček izobilja – za podizanje pozitivne energije

Ček izObilja je nešto za što sam čula prije dosta godina. Iako se činilo besmisleno, poigrala sam se ovom mogućnosti. Nema jeftinijeg i blesavijeg načina da preokrenete svoju stvarnost. Ta igra stvarala mi je neku unutarnju radost. Sada, kad sam promijenila toliko toga u mom životu (pa i financijski aspekt), podijeliti ću moja saznanja s vama.
Za sve koji me znaju – znaju s koje točke sam krenula.


PSIHOLOŠKI ASPEKT – ček izObilja

Sigurno ste čuli pokoju priču o osobama koje su jako loše prolazile kroz život, nisu imali ni za kruh,  a sad su jako dobrog financijskog stanja – neki čak i bogataši.
Kad nekog takvog osobno ne poznajemo, teško je povjerovati, znam.

Postoji nešto što se zove PROGRAMIRANJE UMA. To je svjesno stvaranje drugačije frekvencije u nama…na bilo koju temu (odnosi, ljubav, posao, novac..). Ovdje pažnju usmjeravamo na novac!

Ukoliko želite privući izObilje u svoj život, prvo se oslobodite strahova i nemojte sve šta ste čuli ili su vas učili uzimati »zdravo za gotovo«, niti zadržavati kao svoje vlastito mišljenje. Ono što nas uče, uče nas iz vlastitih iskustava koja se ne moraju nužno ponavljati.


Ako želite više novca u svom životu, nemojte se stalno pitati zašto se ne ispunjava, zašto ja nemam a drugi imaju, zašto baš meni?! Na taj način samo sputavate čistu energiju da vam bude doprinos. Kada stalno mislite o tome kako nemate novca i kako ste siromašni, vi nesvjesno univerzumu šaljete jasan signal – ja nemam. Viša sila ne raspoznaje razliku i ne zna da li je to dobro ili loše za vas, već samo prima energetsku informaciju i potvrđuje vam upravo ono što vi njoj šaljete – da nemate. Onog momenta kad se vaša frekvencija promjeni i kad počnete vjerovati u sebe i svoje »imanje«, kad od vas nesvjesno krene poruka ”ja imam”, to će vam biti isporučeno.

Postoji tradicionalna tehnika popunjavanja Čeka izObilja po Feng Shui-u s kojom ću vas danas upoznati.


Ček izObilja i Feng shui

Feng shui  je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima. U svojoj biti, temelji se na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, tj. vremena, prostora i interakciji njihove energije. Svrha mu je njihovo uravnoteženje kako bi se postigao sklad i sreća.


Možda će vas zanimati: KAKO  USKLADITI VRIJEME I PROSTOR?


Feng Shui i Ček izObilja usredotočeni su na postizanje željenih rezultata.
Ček izObilja odličan je način za podizanje frekvencije novca u vašem životu.

To je izuzetno jednostavan „alat“ koji možete koristiti za kreiranje financijskog obilja.
Ček IzObilja je ritual kojim prizivate (osiguravate) izObilje u svom životu.

Napišite ga u prva 4 sata Mladog Mjeseca. Najbolje ju prvih 8 sati Mladog Mjeseca, prije nego što Mjesec uđe u fazu praznog hoda. Ako ne stignete, napišite ga svakako u okviru prvih 24 sata.

U ovo ne morate vjerovati da bi funkcioniralo, ipak, ukoliko ga pišete s vjerom, povećavate namjeru ostvarenja.
Igrajte se s ovim načinom podizanja vlastite frekvencije i entuzijazma –  rezultat će se sigurno vidjeti.

To ne mora uvijek biti u financijskom smislu, već i na područjima na kojima vam je potrebno izObilje (dom, obitelj, djeca, posao, učenje, odmor, itd.).

Možete koristiti prave čekove (ako ih imate) ili nacrtati ček na list papira i ispuniti ga kao pravi ček. Meni je uvijek zabavnije stvoriti ga kompletno ispočetka!
Rezultat je isti – ček izObilja za više vašeg obilja!


Kako pisati Ček Izobilja

1.Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice (nekad postojalo), odštampajte ga ili ga jednostavno nacrtajte na papiru. Iskoristite svoju kreativnost u slučaju crtanja čeka, jer kreativna energija je veoma jaka i blagotvorno djeluje na rezultat. (igrajte se – to nitko osim vas neće vidjeti)

2. U odjeljku “Primatelj” čitko napišite svoje puno ime i prezime.

3. Na liniji na kojoj se brojevima upisuje iznos za isplatu upišite – “ISPLAĆENO!” (ili OSTVARENO ako se ne radi o novcu). Nikada ne pišite iznos koji želite brojevima, jer time ograničavate mogućnost beskonačnog primanja.

4. Na liniji na kojoj slovima piše iznos upišite – “U POTPUNOSTI ISPLAĆENO!”

5. Na mjestu gdje je potpis Uplatitelja napišite – “ZAKON IZOBILJA”. Ne trebate navoditi datum plaćanja.

Na čeku možete nacrtati srca, cvjetiće, zvjezdice ili bilo što što vam se čini da u tom momentu treba, pratite svoju energiju, prepustite se vlastitoj kreaciji i zabavite se bez opterećenja.

Kad ste završili, svoj Ček Obilja spremite na sigurno mjesto i zaboravite na njega!!!
Dozvolite da banka Univerzuma preuzme kontrolu – prepustite se!

Mnogi ljudi su skeptični i sumnjaju u ovaj ritual, sve dok ne pokušaju. Već poslije prvog puta uviđaju moć ovih čekova i redovno ih popunjavaju svakog (Mladog) mjeseca.
Probajte…bilo kakva nova aktivnost koju poduzmete, donijeti će neku promjenu…


Podizanje frekvencija novcu kroz radionice otpuštanja emotivnih blokada

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

You cannot copy content of this page