Recenzije – EFT radionica o novcu

Recenzije – EFT radionica o novcu

Mario Faragliht (Rovinj)

Prijatelj mi je preporučio radionicu za novac. Bio sam sudionik prve radionice uživo i to je bio moj prvi susret s tapkanjem i Sandrom. Imam svoj obrt već neko vrijeme ali sam imao dosta problema s naplatom. Usluga bi bila pružena a plaćanja su se odugovlačila a ja sam se ustručavao pitati i šta je najgore, imam razumijevanja za svakoga a na kraju najmanje za sebe. Počeo sam razmišljati da propadam i da opet nađem posao za plaću. Tek kad sam prošao kroz tu radionicu, tek onda sam shvatio da ipak imam emocionalni problem i da sam odbijam novac. Imao sam problema s primanjem, a bio sam naučen davati. Mogu reći da sam prošao 4 puta ovu istu radionicu i ne mogu vjerovati koliko sam ja drugačiji i koliko se moje poslovanje uspješno povećalo. Preporuke za svakoga.

Ferid Abramović (Banja Luka)

Prezadovoljan sam ovom radionicom, dobio sam puno više od onoga što sam očekivao.

Prvi puta sam radio na emocijama i nevjerojatno je koliko toga se iskopalo iz mene, nikad ne bi rekao da sam toliko stvari imao u nesvjesnom dijelu koje su me kočile. Sam ne bi ni novac nikad povezao s emocijama.

Prvom prilikom ponavljam grupu jer su mi se još neke stvari otvorile.

Gertruda Jakić 

Radionica za preporučiti svakome. Čisti emocije za novac i programe koje imamo o novcu, a zapravo je toliko drugih stvari skinuto iz svakodnevnog života jer to je sve povezano. Nakon prve radionice mi je trebalo mjesec dana da prestanem svakodnevno dobivati neke nove uvide. Druga radionica me poslagala još dublje. Došla sam do točke da zatražim povišicu, čega sam se uvijek bojala i za moje čudo, šef je rekao da već neko vrijeme o tome razmišlja. Ja sam preoduševljena, zaista preporučam svima.

Recenzije – EFT radionica o novcu

Majda Zokić (Zagreb)

Radionica o novcu je odličan i ulog u sebe, posao i napredak. Meni je otvorila oči i pokazala mi neki drugi smjer.  Ljubiteljima rada na sebi od srca preporučam.

Marija S. (Sarajevo)

Zahvalna što sam upoznala Sandru. Ova radionica na kojoj smo prolazili kroz uvjerenja koja imamo o novcu, otvorila su mi oči u nekom drugom smjeru. Tapkala sam na razna videa do sada, youtube ih je pun ali nema tu dubine. Ovo je jedan drugačiji rad.  Osjećala sam se dobro i sigurno. Svakako se javim na individualne tretmane. Preporuke iskrene.

Ivana (Varaždin)

Ovo je radionica ali zapravo terapija koju prvi puta uopće nisam razumjela. Zapravo mi je sve to vrlo apstraktno  jer sam mislilački tip pa nije baš da vjerujem u svašta. Prijavila sam se jer sam imala totalni kolaps s novcem. Ovdje su izašla svakakva uvjerenja koja ustvari imam na emotivnom nivou a nisam ih bila svjesna jer sam iz poduzetničke obitelji i kod nas novaca nikad nije falilo. Danas sam treći put na istoj radionici i osjećam se odlično. Zahvalna sam što ovakvo nešto postoji.

P.S. Svaka radionica digla me na nivo više i novac nalazi lakši put do mene. Iskrene preporuke.

Pohađala sam radionicu “Nije novac, ti si“ kod Sandre. Kad sam se pridružila, nisam bila

svjesna u što se upuštam. Intenzivno čišćenje blokada novcu. 

Korištenje naučenih alata i mnogih grupnih čišćenja. I u ovom gotovo jednom tjednu

osjećam se puno lakše. Otpor radu na sebi što sam osjećala od prošle godine uvelike se

mijenja. Pojavljuje se svijest o vlastitom izboru i ograničavanju misli. Osjećam da se

lakše mogu nositi se s onim što bih željela stvoriti.

Hvala puno Sandri i grupi što su stvorili prostor za napredak.

Aneta Z.

Alma Faraguna

Najava za ovu radionicu mi nije bila nešto jer sam razmišljala kao – pa svima su nam govorili da ne raste novac na drvu i da novaca nema, da moramo šparati. Na kraju me ipak nešto povuklo da se priključim i hvala bogu da jesam. Sva uvjerenja koja smo prolazili su imala dosta veliku cifru. Baš čudno kako naučimo i zapamtimo loše stvari kao nešto što nas vodi kroz život, a one koje su dobre u njih ne povjerujemo.

Mislim da se ovo treba proći više puta.

Sandra ima lijepu energiju i samopouzdanje. Pridružili smo se njezinoj Zoom taping

radionici za promjenu pogleda na Coronavirus i napravili smo nevjerojatnu vježbu za

opuštanje i otpuštanje straha. Ona je prekrasna voditeljica i želimo se uskoro pridružiti

još jednoj sesiji! Hvala ti Sandra.

Obitelj Barić


 

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More