Pravilo 17 i 68 – poništite negativne misli

17 i 68 sekundi

Saznajte kako da u 17 sekundi promijenite fokus s negativnog na pozitivno,(sitni djelić tumačenja Zakona privlačenja)…te kako da koristeći pravilo 17 i 68,naučite zadržati misao dovoljno dugo da krene njena manifestacija… i tako ostvarite ono što želite…


Pravilo 17 i 68 

Što znači vibracija i kako to naša tijela vibriraju?

Kada vibriramo pozitivno, privlačimo pozitivno u svoj život… to je jedan od osnovnih principa tumačenja Zakona privlačenja.
Naučiti ćemo Vas kako koristiti metodu 17 sekundi, te kako da je jednostavno integrirate u svakodnevni život.
Ovo je jednostavan princip upravljanja mislima i koncentracijom u samo 17 sekundi. Namjera tehnike je da misli preokrenemo u neki tok koji će promijeniti vibraciju, iz niže u višu.

U samo nekoliko sekundi fokusiranja na neki sadržaj vi u sebi aktivirate njegovu vibraciju, a Zakon privlačenja odmah počinje odgovarati na tu aktivaciju.

Što vam je pažnja na nešto duže fokusirana, to vam se lakše na to i dalje fokusirati jer kroz Zakon privlačenja privlačite ostale misli ili vibracije koje su temelj misli s kojom ste započeli.


Pravilo 17 i 68

Unutar 17 sekundi

fokusa na nešto,

vibracija koja se

s time podudara

postaje aktivna.

 


Kako taj fokus postaje jači a vibracija jasnija, Zakon privlačenja će vam donijeti nove misli koje se s time podudaraju.
S ove točke ova vibracija neće imati veliku snagu privlačenja, ali ako i dalje nastavite s fokusiranjem, snaga vibracije postaje dalekosežnija.
Ako, pak, uspijete ostati potpuno fokusirani na neku misao samo 68 sekundi, ta je vibracija dovoljno snažna da započne njezina manifestacija.
Kad se stalno vraćate na čistu misao, održavajući je barem 68 sekundi, u vrlo kratkom vremenu ta misao postaje dominantna.
Jednom kada postignete dominantnu misao, doživljavati ćete manifestacije poklapanja s njom sve dok je ne promijenite.


Pravilo 17 i 68

Misli u glavi su ono što podsvjesno privlačite. Željeli to ili ne, dobivate ono o čemu razmišljate.

Vaše su misli vaša vibracija, a Zakon privlačenja samo odgovara na vibraciju.

Otuda dolazi ona uzrečica – “KAKO ZRAČIŠ TAKO I PRIVLAČIŠ!”

Kako se vaša vibracija širi i postaje snažnija, prelazi u manifestaciju.
Drugim riječima, ono o čemu mislite, kako nešto osjećate i ono što se manifestira u vašem iskustvu, uvijek se vibracijski poklapa.

Vaše misli imaju magnetsku snagu privlačenja i šire se.

Ako tome pridajete važnost, tj.fokus vam je na tome – čim postanete svjesni bilo kojeg negativnog osjećaja počnite odabirati druge misli koje pružaju manji otpor, čime ćete izabrati i poželjniji rezultat.
Otpor je ograničenje iz nekog razloga.
Zapamtite, možete dopustiti ili se odupirati različitom snagom, ali ono što nesvijesno privučete,ostvariti će se.
Čak i mali trud uložen u odabiranje misli od kojih se osjećate bolje donijeti će vidljive rezultate.

Kad ste jednom poduzeli taj korak i kad ste doista pronašli tu misao od koje se osjećate bolje, dali ste sebi svjesnu slobodu da krenete s bilo koje točke u kojoj se sada nalazite, u vezi bilo koje stvari.


Pravilo 17 i 68 Kad ste jednom voljno odabrali misao i svjesno osjetili poboljšanje u vezi toga kako se osjećate, uspješno ste promijenili svoj osobni sustav vodstva i sada možete biti na putu prema slobodi za kojom žudite i koju zaslužujete – jer …

nema ničega što ne biste mogli biti, činiti ili imati.


Pravilo 17 i 68 

Primjeri pozitivne i negativne vibracije

Ako se na primjer, odlučite koncentrirati, 17 sekundi na zahvalnost i počnete razmišljati na čemu ste sve zahvalni, to će u početku biti vrlo teško, sporo i nećete tako lako naći misli koje podupiru zahvalnost,ali kad se umiješa zakon privlačnosti,tada se sve otključa i osjećate sve više razloga za zahvalnost i imate sve više “materijala” za nabrajanje.

Tada počinjete osjećati unutrašnju radost,tako ćete znati da ste se doveli na vibraciju zahvalnosti!

Ukoliko se uhvatite u negativnim mislima i postanete ih svjesni u kratkom roku,tj. dok nije prošlo 68 sekundi i nisu još prešle u manifestaciju – odbrojavanjem od 17 do 0, možete ih poništiti.

Nije li to lijepa mogućnost?


Pravilo 17 i 68

Tako to funkcionira i u negativnom smjeru…

Pokušajte malo okrenuti na negativno razmišljanje, da osjetite kako u ovom slučaju radi zakon privlačnosti.

Dakle,isti postupak kao i za zahvalnost, samo sada npr. zamjeranje – imate npr. partnera kojemu nešto zamjerate…i koliko ste fokusirani na to što vam smeta,toliko ćete se još takvih stvari prisjetiti ili ćete takve misli privlačiti…npr. nije se sjetio vašeg rođendana,otišao je sa svojim društvom,nije kupio poklon,pa ste bila tužna,ljuta (naučite kako otpustiti negativne emocije)…pa se sjetite i kad vas nije nazvao dok ste ležala s temperaturom i proljevom da pita kako ste…itd.

Nabrajanje i prisjećanje može ići u nedogled…
Eto, to su misli koje treba poništiti čim krenu.Od njih nemate koristi,samo vas vuku prema dnu…

Kada primjetite takav kaos u svojoj glavi…počnite odbrojavati! 17,16,15,14,13,12,11,10,9,8…

Članak Vam se svidio? Podijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama! 🙂

 

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

You cannot copy content of this page