Oživite vaše zglobove – Active HA!

Za bolju pokretljivost zglobova-Active HA

 

Oživite vaše zglobove – Active HA! Smanjenjem količine hijaluronske kiseline (HA) naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja, a koža postaje suha i gubi na elastičnosti.

Do nedavno je HA morala biti unošena injekcijama zato što je probavni sustav nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku. Zahvaljujući Foreverovom posebnom procesu obrade, sada se može uzimati i oralno.


HIJALURONSKA KISELINA (HA) je posebni protein (molekula koja pomlađuje kožu) koje naše tijelo proizvodi radi ublažavanja trenja u zglobovima i mišićima kao i osiguravanju potrebne vlažnosti kože.

Poznata i kao hijaluronan ili hijaluronat, hijaluronska kiselina dostupna je u svim mogućim oblicima u kozmetičkoj industriji, od kapsula i krema do injekcija. Riječ je o magičnom sastojku.


Oživite vaše zglobove – što uopće znamo o hijaluronu?

Hijaluronska kiselina (HA) molekula je želatinozne strukture koja zadržava vodu. Kod svih sisavaca ima ulogu ispunjavanja praznina između tkiva, a time, na neki način, ima i učinak amortizera, naročito kod zglobova koje ‘podmazuje’ i sprečava ili barem ublažava njihovo trošenje i oštećivanje.

Njenim molekulama obloženi su zglobovi i živci, one hidratiziraju kožu i kosu te ispunjavaju i podmazuju oko.

Iako ju je prvi otkrio Karl Meyer 1934. godine, zapravo je pažnju i interes javnosti zadobila tek puno kasnije. Nakon što je jedan novinar posjetio japansko selo Yuzuri Hara.

Želio je otkriti zašto i kako tamo muškarci i žene u osamdesetim i devedesetim godinama života imaju glatku kožu, gotovo posve bez bora, fleksibilne zglobove, bujnu kosu, a i razinu aktivnosti koja ni izbliza ne odaje njihove godine.

Pokazalo se da tajna leži u molekulama nalik estrogenu, prisutnim u glavnim sastojcima njihove prehrane – soji i tofuu – koje stanicama šalju signale da proizvode više hijaluronske kiseline.


Oživite vaše zglobove – Active HA!

Forever Active HA osigurava jedinstvenu hijaluronsku kiselinu male molekularne mase.

HA sa hidratantnim i podmazujućim djelovanjem, što ga uz dodavanje ulja đumbira i kurkume čini jednim od najmoćnijih prirodnih preparata namijenjenih održavanju pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.


Oživite vaše zglobove – primjena:

 

-pospješuje vlažnost kože

-stimulira stvaranje sinovijalne tekućine i potiče regeneraciju hrskavica zglobova

-pomaže u boljoj pokretljivosti zglobova i otklanja bolove

-pomaže u zatezanju bora


 

U videu  pogledajte što kažu stručnjaci koji su osmislili ovaj program!


Za vraćanje pokretljivosti zglobova uz Forever Active HA,odlično idu i ESM kompleks (za pokretljivost zglobova), Forever Freedom i MSM gelom.

Doziranje Forever Active HA: 2 puta dnevno po jedna kapsula


Pojedinačno naručivanje Forever proizvoda u Hrvatskoj!

Minimalna narudžba putem službenog Forever Living Products Web Shopa iznosi 630,00 kn.

Proizvode možete naručiti na službenim stranicama kompanije Forever Living, klikom ovdje! 

Ukoliko imate pitanja ili želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe), molimo vas da nas  kontaktirate ovdje, da dogovorimo isporuku pojedinačnih proizvoda.

 

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

You cannot copy content of this page