Kvantna preventivna analiza organizma Pula

 

Kvantna preventivna analiza organizma

Kvantna preventivna analiza organizma – revolucionarna metoda kvantne medicine i analize organizma pomoću naprednog tehnološkog kompleksa koji dobiva uvid u stanje vašeg organizma očitavanjem elektromagnetskih valova vašeg tijela te pomaže u pronalasku tegoba dok se još nisu razvili fizički simptomi. Zbog toga se koristi kao sjajna metoda preventive.

Samim uvidom i utjecajem na uzrok, možete se osloboditi bolesti.

Kvantni magnetno rezonantni analizator s vitaminsko-mineralnim statusom je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela.

Pregled ne zahtijeva posebne pripreme,

nije potrebno skidanje odjeće ili obuće i ugodan je za klijenta.

Pregled je apsolutno bezbolan i bezopasan, bez vađenja krvi,

zračenja i neugodnih ispitivanja, a kao rezultat se dobiva 

kompletna analiza funkcionalnog stanja organizma.

Testiranje je preventivno, te omogućuje pravovremeno reagiranje da bi se spriječila bolest. 

Za mnoge bolesti zapravo nema farmaceutskih lijekova za izlječenje.

Vrlo često nas iz neke zdravstvene situacije može izvući samo promjena načina života,

vjera i rad na sebi.


Kvantna preventiva – dobrodošli u 21.stoljeće i medicinu budućnosti

Kvantna preventivna analiza organizma omogućuje uvid u najsitnije promjene na staničnom nivou, 3-5 godina prije nego što se one pojave kao problematika na fizičkom nivou.

Mogu se detektirati zdravo, promijenjeno i bolesno stanje organizma. 

Djeci mlađoj od 11g. detektira samo nedostatke minerala, vitamina, aminokiselina, koenzima i neurotransmitera, zbog još nedovoljno razvijenog organskog sustava.

Iskustvo tretmana je individualno, kao i očekivani rezultati. Rezultati mogu zavisiti od vremenske dužine trajanja problema, načina života i općeg psiho-fizičkog stanja osobe.


Kako funkcionira ljudsko tijelo i koja je dobrobit kvantne medicine?

Ljudsko  tijelo je kompleks stvoren od mnogobrojnih stanica koje se stalno obnavljaju,

povećaju, oporavljaju i umiru. 25 miliona stanica širi se u sekundi po našem tijelu.

U minuti se u tijelu obnavlja 100 miliona krvnih stanica. Kod tog procesa diobe stanica, obnavljanja i rasta, ljudsko tijelo stvara slobodne elektromagnetske valove koji daju specifično stanje zračenju tijela.

Kvantna preventivna analiza organizma pruža mogućnost uvida u okvirno stanje rada organizma na vrijeme. Najmodernijom i najnovijom tehnologijom došlo se do saznanja da je uzrok bolesti okretanje elektrona izvan stanične jezgre. To dovodi do promjene staničnih struktura i rasta stanica, tako da ponekad dolazi do zastoja u obnavljanju organa. Energija koju promijenjeni elektromagnetski valovi oslobađaju je u stvarnosti vrlo niska.

Rezultati ispitivanja razlika u zdravoj i bolesnoj stanici, konačno su potvrđeni od strane medicine  i znanosti, te je dokazano da se bolesne stanice razlikuju od zdravih, pa se tako razlikuje i jačina elektromagnetskih valova koje emitiraju.

Elektromagnetski valovi razlikuju se ovisno o  zdravstvenom stanju tijela, a kvantnom analizom to možemo ustanoviti.

Elektromagnetski valovi koje emitira ljudsko tijelo predstavljaju specifično stanje ljudskog organizma. Različiti su u različitim stanjima.

Određivanjem posebnih signala elektromagnetskih valova, aparat precizno mjeri

elektromagnetske valove ljudskog tijela radi provjere zdravstvenog stanja organizma,

a rezultate analize daje nam na uvid preko računala.

Analizator koristi jedinstvenu tehnologiju  senzora što omogućuje detaljno očitavanje kvantnih karakteristika iz organa i organskih sustava klijenta.

Analiza za postojeću ili potencijalnu anomaliju ispod zdravog nivoa koji postoji u

organima, što ima veliki značaj za dobivanje savjeta za rano otkrivanje moguće

bolesti. Prednosti kvantne analize su u kompletnosti, neinvazivnosti, praktičnosti,

jednostavnosti, sigurnosti, ekonomičnosti, brzine uvida u stanje cijelog organizma

i lakog korištenja.

Kvantni magnetno rezonantni analizator koncipiran je na  najnovijoj i

najmodernijoj tehnici iz bioinformatike, fizike, dijagnostike,

medicine, elektrotehnike i elektronike.

Najnovija i najmodernija tehnologija kao tehnička osnova, dozvoljava da se slabe točke elektromagnetskog polja ljudskog tijela skeniraju i analiziraju te se dobije izvještaj o zdravstvenom stanju organizma  3-5 godina prije nego bi to druge pretrage pokazale.


Koje sve parametre mjeri kvantna analiza?

 • Stanje imuniteta
 • Mikroorganizme u tijelu: svi mikrobi imaju svoje karakteristične elektromagnetne valove na osnovu kojih ih možemo registrirati i prepoznati.
 • Analiza acido/baznog statusa organizma i metabolizma: stanje kolesterola, šećera i drugih laboratorijskih parametara. Analiza koncentracije minerala, vitamina, enzima i drugoga u organizmu.
 • Analiza energetskog stanja organizma i organa pojedinačno: da li je osoba kronično umorna, kakav je dotok kisika u tkiva, kao npr. u srce – prokrvljenost srčanog mišića, stanje krvnih žila, oksigenacija mozga, cirkulacija u mozgu… kakve su energetske rezerve organizma odnosno sposobnost organizma da sam riješi problem.
 • Analiza psihoemocionalnog stanja, nivoa stresa: kroz toksičnost organizma, kiselo-bazni status, stanje krvnih žila, funkcije organa.

ANALIZA STANJA SVIH ORGANSKIH SUSTAVA:

 • Kardiovaskularni: srce – stanje srčanog mišića, stanje zalistaka, krvnih žila –  aorta i druge žile – proširenja, elastičnost, suženja, sklonost aterosklerozi
 • Dišni: pluća, bronhi, traheja, sinusi, alergije
 • Probavni: želudac, crijeva, jetra, žučna vrećica, pankreas (gušterača)
 • Endokrini: štitna i ostale žlijezde – početne promjene u funkciji dok se nisu razvili ozbiljniji problemi iako su hormoni u laboratorijskim nalazima u granicama normale.
 • Mozak: cirkulacija, prokrvljenost moždanog tkiva
 • Urogenitalni trakt Ž/M: bubrezi, mokraćni kanali, mjehur, prisustvo pijeska, bakterija, kronične osjetljivosti. Problemi sa prostatom dok su još u začetku. maternica, jajnici, jajovodi
 • Kičma, zglobovi: početne reumatske promjene

ANALIZA SKLONOSTI  PREMA NASLJEDNIM OBOLJENJIMA:

 • Dijabetes
 • Povišene masnoće u krvi (kolesterol), masna jetra
 • Poremećaj rada funkcije štitne žlijezde (hiper i hipo poremećaj)
 • Hemoroidi
 • Gastritis, poremećaj probavljanja, nervozna crijeva
 • Kardiovaskularna oboljenja, slabije krvne žile – elasticitet i zapunjenost (ateroskleroza), proširene vene
 • Degenerativne promjene u zglobovima (artroza,artritis,reumatoidne promjene)
 • Kičma i promijene na vratnom, grudnom i lumbosakralnom dijelu leđa

Kvantni magnetno rezonantni analizator vrlo je jednostavan za upotrebu, kod pregleda je pouzdan i precizan. Daje sveobuhvatne rezultate i podatke o organima tijela.

Nije zamjena za medicinsku dijagnostiku.


Što očekivati nakon uvida u kvantnu analizu vašeg organizma?

1. Ukoliko je sve u granicama normale (zelena boja), dobiti ćete zadovoljstvo sa samim sobom i nastaviti živjeti baš na način na koji ste do analize živjeli.

2. Ukoliko je stanje malo promijenjeno i ukazuje na neki disbalans (plava boja) predložiti ćemo vam pravilnu prehranu karakterističnu za vaše stanje, fizioterapiju, kvantnu terapiju ili druge vrste pomoći. 

3. Ukoliko ima više odstupanja u nalazu analize vašeg organizma (žuta boja), procijeniti ćemo učinkovitost suplemenata, biljnih preparata, vitamina, minerala za oporavak. 

4. Ukoliko aparat pokaže visok stupanj nepravilnosti (crvena boja), preporučiti ćemo  dopunski pregled i konzultacije kod kliničkih specijalista i potrebne dopunske analize. 

REZERVIRAJ TERMIN ZA PREGLED


 

 

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More