Forever Ginkgo Plus – izvanredan “tonik za mozak”.

Forever Ginkgo Plus jedinstvena je mješavina četiriju kineskih biljaka. Ekstrakt lišća Ginkgo bilobe, njen glavni sastojak, kombiniran je s kineskim biljem snažna djelovanja – Ganoderma od gljiva reishi, bobica Schisandre i sušene Fo-Ti.

Nahranite svoju kreativnost s Ginkgo bilobom, legendarnim
“tonikom za mozak” poznatim već više od 5 tisućljeća.

Za drvo ginkga kaže se da je najstarije drvo na svijetu. Živi nevjerojatno dugo, često više od 1000 godina i iznimno je otporno na gljivice i insekte. Ginkgo biloba jedan je od najpopularnijih biljnih dodataka ishrani dostupnih u Europi i Sjevernoj Americi.

Ekstrakt iz lista ginkga sadrži flavonoide i terpenoide koji jačaju kapilare i djeluju kao antioksidansi. Ginkgo je poznat po svom djelovanju tako što pojačava dotok krvi u mozak. Upravo je zbog toga izvanredan “tonik za mozak”.

Ostali sastojci Forever Ginkgo Plus su:
  • mikrokristalinizirana celuloza
  • trikalcijev fosfat, celuloza
  • stearinska kiselina
  • kroskaramelozni natrij
  • magnezijev stearat

 

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

You cannot copy content of this page