Želučane tegobe – zaustavite ih!

Želučane tegobe

IMATE PROBLEM SA ŽELUCEM?

Želučane tegobe – bolovi u predjelu želuca koji se šire prema leđima, žgaravica, osjećaj težine u želucu, nadutost, nervoza…POZNATO? Ako se borite s nečim od toga,vrlo je vjerojatno da je prisutan => gastritis (upala želučane sluznice), gastroezofagealni refluks (vračanje kiseline iz želuca u jednjak),nelagoda ispod desnog rebrenog luka, helicobakter pylori (beštijica koja se nastani u želudac pa radi probleme), želučana hernija a moguće i čir.
Početkom jeseni sve ove tegobe su pojačane.

Želučane tegobe

Prehrambene navike i odabir hrane mogu igrati značajnu ulogu u pojavi, terapiji i prevenciji brojnih gastrointestinalnih smetnji. U velikom broju slučajeva, pravilna prehrana pomaže uspostavljanju bolje probave jer smanjuje bol i nelagodu. Savjetuje se prestanak pušenja, smanjenje prekomjerne tjelesne mase i dnevnog unosa hrane s naglaskom na nemasnu i ne suviše začinjenu hranu te raspodjelu dnevnog unosa u više manjih obroka. Kad niti tako ne možete riješiti svoju muku…uzmite naš proizvod!

Uvijek primamo povratne informacije,a ukoliko niste zadovoljni,proizvod možete vratiti u roku 30 dana!

Želučane tegobe

STOP❗ RIJEŠITE PROBLEM TRAJNO

➡️ Kombinacija ALOE VERA GEL + PROBIOTIC
čiste i oblažu sluznicu želuca,te tako potiču smanjeno izlučivanje želučane kiseline koja uzrokuje nelagodu a istovremeno potiču normalan rad crijeva štiteći crijevnu floru.
Na taj način se oslobađate kiseline,nelagode,pečenja, nadutosti, zatvora,ukratko- bolova u trbuhu!

Želučane tegobe

 ZAMISLITE da opet mirno spavate, budite se odmoreni i dobre volje, obavljate svakodnevne aktivnosti bez nervoze, boli i fizičkog opterećenja? Zamislite kako ćete bez bolova lakše podnositi dnevne zadatke,ljude i situacije oko sebe. Svi znamo da ne funkcioniramo dobro kad nas nešto boli…došao je kraj mukama! Podignite  kvalitetu svog života u samo par dana!

 Narudžbom po preporuci našeg portala, za kupovinu kompleta =>

 3l Aloe Vera Gela i kutije Probiotika odobrava se popust 15%! 

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja, kao i za narudžbu proizvoda.

Napomena:

Opisani tretmani, tehnike i metode isključivo su informativnog karaktera u cilju podizanja nivoa svjesnosti o mogućem poboljšanju kvalitete života. Nisu zamjena za medicinski tretman ili terapiju.

Osmijeh-duse.com ( Aloe Vera Portal) partner je kompanije Forever Living Products. Preporuke proizvoda sastavljene su na temelju višegodišnjeg iskustva korisnika, te nisu zamjena za medicinsku terapiju. Dodaci prehrani nisu zamjena uravnoteženoj prehrani.

 KONTAKT+385 98 849898 (poziv / sms / viber / whats app)

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

You cannot copy content of this page